Myresjöhus Ett år av nyheter

Det händer mycket på ett år. För Myresjöhus innebär det bland annat nya husmodeller, en ny namnstrategi för husmodellerna och en helt ny utgångsstandard för kunden. Vi fick möjligheten att förnya helhetskonceptet och paketera det på ett sätt som både sticker ut och passar perfekt in i tiden.

FREE YOUR STYLE

Vi tog fram Free Your Style, ett nytt visuellt koncept för Myresjöhus tre befintliga inredningsstilar: Tradition, Modern och Industriell. Genom att fokusera på kundens personliga stil och låta det skandinaviska inspirera i bildval, ton och design kunde vi skapa en modern och konsekvent känsla som stämmer väl in med det övergripande konceptet.

EN HYLLNING TILL NATUREN

Med hjälp av en ny namnstrategi ville vi förstärka Myresjöhus nya position. Nymåne var först ut, men framöver kommer alla Myresjöhus att lanseras på nytt, med nya namn inspirerade av skogen, havet och himlen. Vi ville hedra det som har skapat materialet som husen tillverkas av, det som Myresjöhus står för och vill bevara – den svenska skogen och vad den gjort för vår hantverkstradition.

MINST SAGT GODA NYHETER

Lanseringen har redan skapat stort intresse – inte nog med att säljarna upplever ett ovanligt högt tryck på telefon så har den nya katalogen fått en flygande start med fler beställningar än någonsin. Nu ser vi förväntansfullt fram emot hur resten av årets nyheter tas emot.